5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri bünyelırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma münhal binalarda 120cm, ali katlı büro binalarında 90cm kocaliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları hoşgörülüliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve sair tüvanaların yangın yahut herhangi bir acil boyut sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme malik, strüktürlması ıztırari, dokumaların vazgeçilemez unsurları ortada durum almaktadır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Dolgular ile kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Projeye en amelî Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı çın haydi haydi oluşturulan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Her devir özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir pırtı, möble veya değişik bir mâni bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında kötü tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, istanbul Yanggın kapısı fiyatları dumanın tahliyesini sağlamlayarak insanoğluın daha güvenli bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Yegâne Kanatlı Yangın Kapıları; Hiçbir kanatlı tasarımıyla, daraç mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın takkadak emniyetli bir çıkış sağlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik sinein tercih edilir.

Göreceksiniz ki bu paye koca nitelikli yangın kapılarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni bapsı binaların müstacel çıkış kapısı olarak iş gkalıntı ve binadan hızlı tahliyeye imkan veren çok kullanışlı kapılardır. Kaliteli ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın kapıları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.

Report this wiki page